Sven-Erik Knoff

Sven-Erik-Knoff-fotoknoff-trondheim-norge

Gunnar Kr. Kopperud

Gunnar-kopperud-Oslo-Norge

Sven-Erik Knoff (47) bor i Trondheim og har opprinnelig sin bakgrunn fra hotell og restaurantbransjen gjennom mange år i inn og utland. Kameraet var alltid med overalt på hans reiser og ble flittig brukt både på jobb og utenom, og han har et lidenskapelig forhold til foto.

Siden desember 2014 har fotografi vært heltidsjobb for Sven-Erik og han gjør mange ulike oppdrag, små og store. Sven-Erik liker å eksperimentere med lys, og fotograferer med studiolys og naturlig lys.

Har du spørsmål eller vil snakke om foto med Sven-Erik, ta kontakt med han på 98 26 05 72 eller bruk skjemaet her. Se hans hjemmeside www.fotoknoff.no for å se noen av hans tidligere arbeider.

Gunnar Kopperud (47) bor i Kambo og har sin bakgrunn fra Forsvaret og IT bransjen. Kamera har alltid vært med på tur - både de små hverdagsturene med hundelufting og de spennende turene til utlandet.

Han har en spesiell fascinasjon for lyset, skyggene og fargene i et motiv og benytter ulike fototeknikker og redigeringsteknikker for å skape en spesiell atmosfære i bildene han lager. Juni 2014 startet Gunnar som frilansfotograf og har gjort en rekke event, bedrifts, bryllup og portrettoppdrag.

Har du spørsmål eller vil snakke om foto med Gunnar, ta med han kontakt på 48 01 89 08 eller bruk skjemaet her. Se hans hjemmeside www.fotografgunnarkopperud.no for å se noen av hans tidligere arbeider.

Min bakgrunn fra noen av de beste spisestedene i verden er til god hjelp når man jobber med førsteklasses produkter som fotografi. Vi overlater ingenting til tilfeldighetene.
— Sven-Erik Knoff
Det er en jungel av aktører og jeg ønsker å skille meg ut, derfor valgte jeg å bruke Gunnar. Han har en egenskap til å fange detaljene som gir dybde og inspirer mottakeren.
Jeg var litt spent før vi begynte, men opplevelsen av å stå foran kamera ble forvandlet til en reise i latter og glede. Det ikke tvil om hvem jeg velger for å fange (eller få frem) det beste i meg
— Ole Magnus Kikut, Bedriftsbehandling