en dag å se tilbake på

Når du skal gifte deg, er det en ting som er sikkert, det blir tatt bilder - mange bilder. Kanskje du allerede har bestemte oppfatninger av hvordan du vil ha det, eller kanskje ikke? Det handler om å forevige øyeblikkene. Feste til brikken det du vil se tilbake på med glede, den store dagen som tok så lang tid å planlegge og plutselig var den over

Vi som jobber med Foto til Bryllup har lang erfaring med å fange de viktige øyeblikkene. Akkurat det ene nanosekundet, det ene blikket, eller den handlingen, det som er deres eget THE MOMENT -øyeblikket dere skal huske tilbake på lenge etter selve dagen. Gjennom en hel dag med fotograf i umiddelbar nærhet dokumenterer vi mange slike øyeblikk; Hos frisøren, når brudekjolen skal på, på vei til kirken, i kirken og utenfor, deres helt egen og unike fotografering, mottakelsen og selskapet, Alltid diskrét i nærheten dokumenterer vi øyeblikkene.

bruden pyntes

Mange morsomme og flotte øyeblikk foreviges når bruden pyntes for den store anledning.

vielsen

Spenningen og forventningen. Inne i kirken, ute på trappen. Kysset. Den lykkelige familien og de glade vennene.   

festen

Velkomstdrinken. Middagen. Dansen. Kaken. Hvem satt hvor ved middagen? Hvordan var bordet pyntet og hvordan så maten og kaken ut?