For å jobbe meg inn på markedet for bryllupsfotografering, som er et nytt konsept for meg, trengte jeg å gjøre en promo-shoot. Den lokale, kjente brudesalongen, Eva Brud, fikk meg i kontakt med paret Lene og Erlend som giftet seg på ordentlig i 2014.

De var glade for å få en sjanse til å få et nytt sett med bilder og tilbrakte en hel dag med meg for denne oppgaven.

Vi var heldige med å få hjelp og sponsorer for denne fotograferingen.

Hos Fiin Frisør, hjalp Tina med å fikse Lena's hår for dagen. Dette er akkurat slik en faktisk bryllupsmorgen kan se ut i salongen.

Over til kirken på Lade, var vi ikke i stand til å ta bilder inne da ingen hadde anledning å åpne kirken for oss denne dagen, men utendørsbildene vi tok ble veldig fine. Bilen vi fikk låne er en helt unik Mercedes i Norge. Mine splitter nye B2 lamper fra Profoto fikk til en fin touch inne i bilen. Utvendig brukte jeg en B1 med en 2x3 RFI softbox.

foto-til-bryllup-lade-kirke-trondheim-norge

Clarion Hotel & Congress Trondheim gjorde vi en inne-på-suite serie med musserende vin.

På ettermiddagen hadde vi avtale med det eldste, men likevel klassiske Britannia Hotel for kveldsopptakene. I trappen ønsket jeg å lage en 1960-ish stil som passet godt til den korte kjolen. De moderne skyvedørene ga veldig fine refleksjoner på begge sider. Inne i den klassiske, røde salongen passet det godt å gjøre opptakene for en danseseanse.

For å toppe dagen, var min idé å få gjøre noe helt spesielt - en signatur-serie på en lastebil inne et steinbrudd. Det var veldig kaldt, og selvfølgelig, begynte det å regne da vi var ferdig med å sette opp alt utstyret. Vi holdt Lene inne i en bil for å holde henne varm. For å skape det intense røde lyset på steinene, trengte vi noen virkelig sterke lys. Løsningen var å finne hos Trondheim Lyd - Lysverket. De er spesialister i konsertbelysning og jeg fikk låne to enorme lys til denne jobben.

Jeg tror bildene fra hele dagen kom ut veldig bra, og de vil bli brukt som salgsfremmende bilder for mitt nye bryllupsfotograferings-konsept, Foto til Bryllup, samt for deltakernes egen markedsføring.

Er du på jakt etter noe spesielt til ditt bryllup? Kontakt oss i dag for en prat om hva vi kan gjøre.

Ustyr i bruk under denne dagen inkluderte blant annet:
Canon 6D
EF 70-200mm f/2.8L IS II USM
EF 50mm f/1.2L USM
Profoto B1 Location Kit (2 lamper)
Profoto B2 Location Kit (2 lamper)
Profoto XL Deep White Umbrella
Profoto 2x3 RFI SoftBox (2)
Profoto OCF Softbox 2' Octa

Comment